Online expositie SAMENSTELLING

Bekijk hier de online expositie SAMENSTELLING. Een verzameling van oud en nieuw werk en objecten uit het atelier, samengesteld naar aanleiding van een tekst van Marcus Aurelius.

Expositie in Pictura, Groningen

Vanwege corona is de voorlopige expositiedatum van 17 februari t/m 21 maart 2021. Bekijk hier de eerste beelden!

 

Kunstletters #012

Kunstletters is een Belgisch kunsttijdschrift waarin de passie van het maken van beeldende kunst wordt gevangen in woord en beeld. Hij verschijnt vier keer per jaar. Het blad toont portretten van kunstenaars, kijkjes in ateliers, informatie over bijzondere trends, expo's, technieken en materialen. In de 12e editie wordt er aandacht besteed aan mijn werk vanuit het thema 'mijn favoriet gereedschap'. De verschijningsdatum is 5 januari 2021. Het artikel kunt u dan op deze website vinden.

https://www.kunstwerkt.be/kunstletters-012

FAN21

Folly Art Norg is een evenement in Norg waarin folly's centraal staan. Een folly is een bouwwerk dat met opzet nutteloos of bizar is. In het Engels betekent folly dwaasheid. Een folly heeft geen praktische functie. Folly's vertellen vaak een verhaal. Veel folly's kunnen als kunst in de openbare ruimte worden beschouwd.

Folly Art Norg is een jaarlijks evenement waarin kunstenaars, ontwerpers en architecten hun folly tonen aan publiek. De folly's worden geplaatst in en rond het natuurrijke esdorpenlandschap van Norg, in de gemeente Noordenveld in Drenthe. Begin augustus start het evenement met een feestelijke openingsdag en aansluitend voor bezoekers is er de mogelijkheid om vier weken lang alles te bekijken via een wandel-/fietsroute.

Ook in 2021 is er weer een mooie route van ca. 7 km. Langs deze route zullen ca. 15 folly's staan. In samenwerking met Paul Martijn werk ik nu aan een folly. Wat voor folly we precies maken is nu nog geheim.

http://www.follyartnorg.nl/

 

Tanja Tamina © 2021