top of page

Galerie Noord | Kunstsalon IJL​

Van 30 mei tot en met 20 juni toont Galerie Noord Kunstsalon IJL. Hier is het werk te zien van 75 geselecteerde kunstenaars die naar aanleiding van het thema IJL werk hebben gemaakt. De opening is op zondag 30 mei. Lees hier meer.

Tanja_Tamina_Glimp_1.jpg

Online expositie | Samenstelling

Bekijk hier de online expositie Samenstelling. Een verzameling van oud en nieuw werk en objecten uit het atelier, samengesteld naar aanleiding van een tekst van Marcus Aurelius.

MA_tekst.jpg

Expositie in Pictura, Groningen

Vanwege corona is de voorlopige expositiedatum van 10 oktober t/m 21 november 2021. Bekijk hier de eerste beelden!

 

Kunstletters #012

Kunstletters is een Belgisch kunsttijdschrift waarin de passie van het maken van beeldende kunst wordt gevangen in woord en beeld. Hij verschijnt vier keer per jaar. Het blad toont portretten van kunstenaars, kijkjes in ateliers, informatie over bijzondere trends, expo's, technieken en materialen. In de 12e editie wordt er aandacht besteed aan mijn werk vanuit het thema 'mijn favoriet gereedschap'. Bekijk het artikel hier.

FAN21

Folly Art Norg is een evenement in Norg waarin folly's centraal staan. Een folly is een bouwwerk dat met opzet nutteloos of bizar is. In het Engels betekent folly dwaasheid. Een folly heeft geen praktische functie. Folly's vertellen vaak een verhaal. Veel folly's kunnen als kunst in de openbare ruimte worden beschouwd. Lees hier verder..

 

Tanja Tamina © 2021

bottom of page